Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 26 april 2011

Tävling: Morsdagstävling från Artbeads

Amerikanska Artbeads har presenterat sin senaste tävling, som är öppen för amatörer som proffs i hela världen (som inte är under 18 år). Tävlingen heter Make It For Mom Challenge. Temat är nämligen morsdagskreationer.

Bidragen ska bestå av minst 50 % material från Artbeads. Det kan vara ett smycke, men även något helt annat -- bara det är gjort med pärlor. Senaste den 7:e maj ska du ha mailat in en bild på ditt tävlingsbidrag och på mors dag, söndag 8:e maj, så kan allmänheten börja rösta fram en vinnare, som vinner ett presentkort på 250 USD samt en chans att synas på Artbeads hemsida.

Mer information hittar du på Artbeads tävlingshemsida där du även kan se bidragen efter hand som de skickas in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails