Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 21 mars 2011

Noterat: Mönstrade pärlemorhängen och -pärlor

Sequin Nacre imprimé 50 mm Fleur rose x1Sequin Nacre imprimé 50 mm Fleurs de nuit x1
Sequin Nacre imprimé 25x25 mm Papillon x1Sequin Nacre imprimé 50 mm Happy x1


Pärlemor och andra snäckskal är ett tacksamt material: det är vackert som det är, men kan även färgas utan problem eller målas. Man kan även trycka mönster eller fästa dekaler på det, vilket är temat för de hängen och pärlor jag vill tipsa om idag. Många av dem har blommotiv, vilket kanske passar så här på vårdagjämningen.

Ovan syns några exempel på hängen, som du finner hos Perles & Co. Är du istället ute efter platta pärlor så hittar du ett ganska stort urval av mönstrade sådana hos t ex Fru Pärla (som även har ett hänge) och Sayila. Även Anjalu har några olika motiv och rutmönstrade pärlor hittar du hos Pagoni under rubriken shell. Holly Design har ett par svartvita motiv och Myllra har några hängen här. Trolltrassels smyckeria har diamantformade hängen och donuts. Hängen av capizsnäckskal finner du hos Smyckestillbehör.se.

Perlized har inte dekalpälor eller tryckta mönster, men väl marmorerade snäckskalspärlor, bl a dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails