Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 23 februari 2011

Tävlingstips: Missa inte tävlingar med lång tävlingstid

Om du letar efter aktuella tävlingar kan det vara bra att minnas att vissa har väldigt lång tid från de att de presenteras till sista inlämningsdag. Det innebär också att du kan behöva bläddra tillbaks till inlägg jag skrivit för många månader sedan för att hitta tävlingar som du fortfarande har chans att hinna delta i.

Exempelvis presenterades Your Designs Rock i oktober förra året, men tävlingstiden går inte ut förrän sista februari. Bead Mavens vårutmaning, som är öppen t o m 21 mars, presenterades i december. Bland de nyligen nämnda Bead Dreams, FMG:s Jewelry Making Contests 2011 och Fashion Colorworks är tävlingstiden också flera månader.

Längst tid har kanske The Ugly Necklace Contest, som har presenterats redan 2010 men som inte har deadline förrän nästa år och inte tar emot bidrag förrän i höst. Land of Odds, butiken bakom tävlingen, håller också i den just nu aktuella The Illustrative Beader: Beaded Tapestry Competion med deadline 15 augusti 2011.

Många av dessa större tävlingar -- de flesta amerikanska men även några europeiska som International Bead Awards -- är årligen återkommande så även om du inte hinner med årets upplaga kan du redan nu börja planera för att delta nästa år.

Och som jag nämnt förr så har vissa sajter har återkommande månatliga utmaningar/tävlingar, t ex Vintaj blog och Art Bead Scene. Andra sätt att vinna pärlor, t ex genom att länka eller recensera produkter -- vilket du kan läsa mer om här -- är ofta pågående, utan något fast slutdatum.

En blogg är inte ideal för att få översikt över tävlingar, ett kalendarium vore bättre. Men det får du tyvärr inget här... Det bästa är att själv notera i en kalender varje gång en ny tävling nämns, som du är intresserad av. Även om du inte är säker på att du vill delta så kan det vara bra att skriva upp i fall du ändrar dig på vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails