Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 29 november 2010

Nyhet: Nytt pärlcommunity välkomnar betatestare

Nätverket Inspira är ett nytt community i vardande för dig som arbetar med pärlor och smyckestillverkning. Det har ännu inte öppnat officiellt, men redan nu är du välkommen att testa "betaversionen" av sajten. Det innebär att du kan bli medlem och på så vis hjälpa till att kolla om alltid funkar, om något är svårnavigerat eller saknas etc. Du kan även ge feeback på vad mer du vill se på sajten, vad du gillar eller ogillar och så vidare.

Inspira beskrivs som "en social sajt där du kan umgås med pärlvänner och dela med dig, lära av andra, blogga och kommentera". Ett syfte är också att skapa en plats där butiker och kunde kan komma närmare varandra. Där finns bl a diskussionsforum, gallerier, medlemsbloggar, möjligheter att lägga upp videoinslag, köp- och säljforum och butikslistor. Just nu. Tanken är att sajten ska växa och utvecklas genom medlemmarnas aktiva engagemang och intressen. Du som aktiv medlem kan t ex skriva artiklar och guider, hålla i en blogg, lista butiker/länkar, vara moderator, marknadsföra sajten med mera (några exempel på positioner som redan nu söks hittar du här).

En praktisk funktion för dig som har ett Google-, Facebook- eller Yahookonto är att du, om du vill, kan registrera dig genom detta och på så vis behöver du dels inte skapa något nytt lösenord att komma ihåg och dels kan du koppla samman dina konton på dessa sajter (och Twitter) med din profil på Inspira. Det innebär t ex att du kan lägga upp bilder från ditt Flickrkonto eller på samma gång uppdatera din statusrad på Inspira, Twitter och Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails