Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 9 juni 2010

Tävlingstips: Änglatävling och fotlänksutmaning

Två nya somriga tävlings-/utmaningstips idag. Denna gång från ett par svenska pärlbutiker. Föredrar du giveaways och enklare frågetävlingar, se även tipsen längst ned i inlägget.


ÄnglaDesigns sommartävling
ÄnglaDesign har presenterat sin nya tävling, som går ut på att göra ett smycke på temat änglar. Du får delta med max 1 bidrag, som inte förut har varit med i en tävling. Minst en del i smycket ska vara köpt i butiken. Senaste dag att skicka in sitt alster är 30 juni. Därefter ska alla deltagare rösta fram tre vinnare av presentkort. Alla deltagare får dessutom en liten överraskning vid tävlingens slut. Läs mer om tävlingen på butikens hemsida (klicka på Tävling! i övre menyn).


FROSTnollåttas fotlänksutmaning
FROSTnollåtta presenterade för ett tag sedan en ny utmaning: skapa en fotlänk. Skicka in en bild på en eller flera fotlänkar: den som lyckas bäst vinner en hemlig present och ytterligare fem deltagare får också ett litet pris. Utmaningen beskrivs på hemsidan med orden: "Inga regler, gör precis som du vill och framför allt HA KUL!" Det finns ingen fast deadline för dessa utmaningar så håll utkik för att se när de närmar sig sitt slut. För mer information, se butikens hemsida.


Giveaways och utlottningar
Under etiketten Tävlingstips finner du mer eller mindre bara "skapande" tävlingar för pärlare och smyckestillverkare. Vill du vinna pärlor och smyckesdelar i rena giveaways/utlottningar eller "frågetävlingar" så kan du däremot finna mina och andras tips i en ny tråd på forumet Smyckestillverkning iFokus -- fyll gärna på listan -- och i några fall även på min blogg Wild roses and blackberries.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails