torsdag 8 oktober 2009

Referens: Färgkartor för seed beadsAlla som fallit för pyttepärlornas charm vet att de finns i en uppsjö vackra färger som hela tiden ger nya habegär. Det finns färgkartor i papp med monterade pärlor att köpa, även för privatpersoner, men än enklare är det att kika i de färgkartor som publicerats på tillverkarnas hemsidor. Nedan finner du länkar till några sådana färgkartor.

  • Preciosa Ornela (f.d. Jablonex) har färgkartor till sina rocaillepärlor både i form av pdf-filer och online i sin "katalog". Klicka på länkarna under texten för att välja mellan de olika alternativen.
  • Miyuki har fina och välpresenterade färgkartor, som kan förstoras upp utan att förlora i skärpa. Dock kräver de att du har Flash. De har även en Durability chart som beskriver hållbarheten på vissa finishar.
  • Matsuno har också färgkartor, med hyfsat stora bilder, vilka dock ej kan förstoras.
  • Tohos färgkartor har nyligen fräschats upp och kan nu ses i större format.
  • ...och är du nyfiken på Toho SuperNova Hybrids så finner du en förteckning över de färgerna hos Starman, som är företaget som "skapat" dem.
  • Gütermann säljer även de rocaillepärlor. Länken går till deras engelskspråkiga sida. Föredrar du tyska, spanska, italienska eller ryska istället så kan du välja det via deras startsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails