Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 5 juni 2009

Mönstertips: Glittrande kristallträd


Jag råkade snubbla över instruktioner till dessa vackra kristallträd i veckan och kände direkt att jag ville tipsa om dem. Träden, stora som små, kan användas som dekoration vid fester eller bröllop, i hemmet eller i en butik,utomhus eller inomhus, ja, var du känner för.

De flesta träden innehåller inte så mycket pärlor som prismor i olika former. Men swarovskikristall är ju alltid av intresse för pärlare och här finns mycket utrymme för att inspireras till att skapa sina egna träd, med eller utan inslag av pärlor.

Vill du lära dig mer om att skapa kristallträd så finner du instruktioner på Ethereal Decor. Där finns många tips på olika typer av "träd", vad du bör tänka på angående vikten, passande länkar att fästa samman kristallerna med, hur du uppskattar hur mycket kristaller som behövs, hur träden belyses för bästa effekt, hur blommor monteras med mera. De ger även tipset att hänga upp kristalldroppar med vackra band, som sedan kan tas ned och ges till gästerna vid festens slut, som ett minne.

För mer inspiration, se även deras Decor Ideas. På tredje sidan finner du även ett blomsterarrangemang med kristallkedjor. För dig som vill ha mer blommor än träd. På fotot nedan syns romantiska Crystal & Orchids Carribean Tree Project #10.

Vill du hellre göra kristallkronor, små eller större, se Enkla kristallkronor.



Alla foton är © Ethereal Decor och här använda med vänligt tillstånd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails