fredag 9 december 2016

Nyhet: Nya pärlor från Starman i januari


Starman kommer att presentera tre nya pärlor i Tuscon*. Det rör sig dels om nya produkter i CzechMatesystemet och dels om en lite udda pärla vars namn skvallrar om dess användningsområde.

CzechMatepärlorna som kommer att släppas är dels en trehålig "bar" kallad Beam och dels en tvåhålig cabochon. Den tredje pärlan heter Prong, vilket antyder att den lätt kloformade pärlan är tänkt att användas för pärlade fattningar av olika slag.

För mer information, projekt och inspiration är det dock att vänta ett tag, i skrivande stund har Starman inte släppt mer information än detta.

* = Är du ny som pärlare kanske Tuscon inte betyder något för dig. I den internationella pärlvärlden är staden synonym med de stora pärlmässorna som hålls där varje år. Pärltillverkare och -distributörer brukar ofta presentera nya produkter här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails