måndag 11 april 2016

Tävling: Skapamer.se vill kora bästa DIY-bloggaren


Pyssel- och hobbybutiken Skapamer.se vill kora Sveriges bästa DIY-blogg 2016 och de vill ha din nominering av vad du anser vara den bästa bloggen inom kreativitet, hobby och pyssel. Kriterierna för att nomineras är att bloggen handlar om stickning, virkning, pyssel, scrapbooking, teckning, måleri, pärlor eller något annat arbete gjort med handen, ett hantverk helt enkelt.

Bland kandidaterna gallrar butiken fram de bloggar de anser är bäst och sedan är det upp till allmänheten att rösta fram vinnaren, som förutom äran får ett presentkort på 3 000 kr att handla i deras nätbutik för. Du kan nominera bloggar fram till den 31:e oktober 2016 och därefter börjar omröstningen. Vinnaren utses den 15:e december. Fullständig information finner du här.


Även om du inte har en bra nominering på gång så kan det vara värt att hålla ett öga på sidan då de kommer att publicera de utvalda bloggarna efter hand. Mars månads topp 10 hittar du här exempelvis. Med andra ord en bra källa för dig som vill hitta inspiration och projekt. Även om ingen blogg hittills är någon utpräglad pärl- eller smyckesblogg så finns där redan ett par sajter som ibland inkluderar små pärl-/smyckesprojekt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails