måndag 15 februari 2016

Tävling: JillyBeads Challenge Pack {2016-03-10}
Chapagne Noir heter denna pärlmix med vintage pärlimitationer, swarovskikristall och Toho seed beads. Den säljs av JillyBeads, som utmanar dig att skapa något med dessa pärlor och ger dig en chans att vinna ett presentkort på 10 GBP. Du väljer själv vilka pärlor i mixen som du vill använda och du kan också lägga till egna smyckesdelar för att färdigställa din kreation och ge den din egna personliga stil.

Om du vill tävla med din kreation (du måste förstås inte delta i utmaningen för att få köpa mixen) ska du lägga upp en bild på den via FB eller Twitter senast 10 mars.

Mer information om mixen och utmaningen finner du här. Passar inte pärlorna och/eller deadlinen dig? Det kommer en ny utmaningsmix nästa månad.

PS! Jag testar en ny grej från och med detta tips: deadline för tävlingen skrivs ut i rubriken för att det ska bli lätt att se om en tävling är aktuell eller ej. Ha gärna synpunkter på om detta är en användbar detalj eller ej. Eller om du föredrar om datumen skrivs ut, dvs {10 mars 2016} istället för {2016-03-10}. Alternativt om det ännu kortare och koncisare {160310} vore bättre. Detta format kommer av praktiska skäl inte användas på månadsutmaningarna då de alla har olika deadlines.

Foto: JillyBeads


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails