onsdag 13 januari 2016

Blog hop/swap: Bead Soup Blog Party tillbaka


UPPDATERING: BSBP har blivit inställt.


Lori Anderson kommer i år att arrangera ett nytt Bead Soup Blog Party (BSBP). Liksom förra gången har du bara en dag på dig att anmäla dig och det är nu på fredag den 15:e januari.

Bead Soup Blog Party är en kombinerad internationell pärlswap, utmaning och blog hop (har du ingen blogg kan du dock istället posta dina kreationer på din FB-sida). Du kommer att paras ihop med en annan pärlare, som du sedan swappar en liten "bead soup" (mix av pärlor/komponenter) med. Av dessa komponenter skapar du sedan något, med alla eller några av pärlorna och tillägg av eget material om det behövs, som du visar upp på partydagen. Tills den dagen hålls kreationen hemlig, men du får visa bilder på pärlorna du fått som en teaser (visa dock inte upp din swappartners pärlor innan du vet att hon fått dem).

Nytt för i år är att det är upp till varje par att bestämma hur mycket pärlorna de swappar ska kosta. Seedbeaders är välkomna, liksom personer utan blogg. Detta är ett internationellt party så tänk på portokostnaden innan du bestämmer dig för att delta – och respektera deadlinen för pärlutskick så pärlorna hinner komma fram i god tid.

Mer information, regler och tips hittar du på BSBP-bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails