fredag 2 oktober 2015

Nyhet: Chilli tvåhålspärla


En anledning till att nya tvåhålspärlor är intressanta är att med pärlor är det inte bara formen som är viktig utan även hålets placering – och det blir dubbelt så viktigt med tvåhålspärlor eftersom det andra hålet påverkar hur pärlan kan inkorporeras i en design och hur den ser ut i pärlarbeten. Därför har jag svårt att inte vara nyfiken på pärlnyheterna från Tjeckien.

I detta fall är det Preciosa Ornela som visar upp sin senaste tvåhålspärla, Chilli. Chilli är en avlång, nästan hallonbåtsformad, pärla med kupad undersida och två hål i ena änden. Något av en släkting till Piggy beads skulle man kunna säga, deras smalare, elegantare kusin.

För att ge inspirationen en push har Preciosa även publicerat fyra gratisprojekt med den nya pärlan: Pinch of Chilli, Zip, Thorny Twig och Unkempt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails