fredag 1 maj 2015

Tävling: Skapa med de nya opaque silk matt kheopspärlorna


Tvåhålspärlan Kheops par Puca finns nu i en ny finish, opaque silk mat, och den har huvudrollen i en ny tävling anordnad av Puca, la Société François Parent och återförsäljarna. Tävlingen går ut på att skapa ett armband med pärlorna i fråga, antingen i originaldesign eller i din egen variant av deras mönster. Det finns två kategorier: nybörjare och bekräftade. I respektive kategori kommer tre vinnare att utses, som vinner pärlpaket (upp till 1 kg).

För att delta måste du vara 18 eller äldre och bo i ett EU-land eller Schweiz. Du ska först maila in en anmälan om deltagande och sedan har du fram till den 15:e juni på dig att maila in ditt bidrag. Fullständig tävlingsinformation finner du på Les perles par Puca och Les perles de Puca.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails