Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 25 maj 2015

Nyhet: Crisscross cube -- en annorlunda tvåhålspärla





Om du trodde att du hade sett allt vad pärlproducenterna har att ge när det kommer till tvåhåliga pärlor så har du inte sett All Beads czs nya Crisscross Cube som är skapad efter en idé av Patty McCourt. Det är en tvåhålspärla, en trend som inte verkar mattas av, men med en tvist: hålen går inte parallellt, som i de flesta dubbelhåliga glaspärlor, utan kubpärlans övre hål går i "öst-västlig" riktning medan dess nedre hål går i "nord-sydlig" (se illustration på bilden ovan). Kuben är 4 mm stor och finns just nu i fem trendriktiga pastellfärger med fler färger på gång.

Läs mer om den nya pärlan här.


Foto: All Beads cz


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails