tisdag 10 mars 2015

Bröllop: Romantiska stolsryggar med pärlsträngar


Dessa stolsdekorationer är tänkta för riktigt romantiska bröllopsmottagningar där varje stol vid bordet dekoreras enligt bilderna, men idén skulle förstås även kunna användas i andra sammanhang också så som ett barnkalas med prinsesstema eller i romantikerns sovrum för en budoirkänsla.

Du kan köpa pärlsträngarna nya i butik, men det kan också vara ett sätt att återbruka billiga halsband från loppisen eller vaxpärlesmycken som på ett eller annat sätt hamnat i din ägo*, men som du aldrig kommer att bära eller göra om till smycken åt andra. Hela eller trasiga, alla kan de komma till använding.

Det är ofta mycket svårt att hitta originalkällorna till foton på bröllopstema då de flyger runt på bröllopssajter, Pinterest, Indulgy, forum, Tumblr med repins/reblogs av repins/reblogs av repins/reblogs. Fotot nedan lär dock komma från Andy Griffin Photography.

* = Jag har exempelvis en förmåga att få hela och trasiga bijouterier som inte har tillräckligt god kvalitet för att jag skulle vilja använda dem som smycken. Men det finns ofta andra användingsområden för dem, från bordsdekorationer till julgranskulor till udda små mardi gras-hundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails