tisdag 18 februari 2014

Utmaning: Humblebeads Mojo Challenge
Om du känner att kreativiteten sinat så kanske Heather Powers nya utmaning är något för dig. Jewelry Making Mojo Challenge är en utmaning som genom 12 veckor är tänkt att ge dig motivation och inspiration. Varje måndag presenterat Heather en kreativ uppgift för veckan och sedan kan du under hela veckan posta ditt resultat på bloggen eller utmaningens facebookgrupp. Notera att alla utmaningar inte behöver resultera i ett färdigt smycke, det kan även handla om din process eller inspiration för veckan. Du behöver inte delta varje vecka om du inte vill.

Detta är en utmaning med möjlighet att vinna något i slutänden (perfekt för dig som behöver en extra liten morot): för varje utmaning du klarar och postar får du en chans att vinna ett presentkort hos Humblebeads värt 100 USD.

Fullständig information finner du här. Första veckans utmaning presenterades igår och går ut på att delta i en utmaning eller tävling. Läs mer om veckans (och senare kommande veckors) uppgift här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails