Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 26 november 2013

Tävling: Jultävling från Perles & Co





Franska pärlbutiken Perles & Co har presenterat en ny, internationell jultävling för alla som är eller blir följare på deras Facebooksida. Temat för tävlingen är A Christmas Dream: "Imagine a very beautiful Christmas decoration, impress your family & friends and win wonderful prizes!" För att delta i tävlingen ska du tillverka ett julpynt till granen eller en juldekoration att sätta på ett bord. Bidraget måste innehålla en ljushållare eller ett värmeljus och det måste bestå av minst 80 % Swarovski Elements-produkter då de är tävlingens sponsorer.

Bidrag tas emot på butikens FB-sida under perioden 18 november - 31 december. Under januari kan sedan alla på sidan rösta fram tjugo finalister och bland finalisterna kommer en jury att kora tre vinnare. Notera att vinnarna anmodas att skicka in sina vinnande bidrag, vilka sedan returneras till dem.

Preserna består av goodie bags från Swarovski för alla tjugo finalister (se tävlingssidan för beskrivning av innehållet). Första pris är ett presentkort hos Perles & Co värde 300 € samt swarovskiprodukter till ett värde av 600 €. Andra pris är presentkort på 200 € och swarovskiprodukter värde 400 €. Tredje pris är ett presentkort på 100 € och swarovskiprodukter för 200 €.

Fullständig tävlingsinformation finner du här. Tävlingsinfo är tillgänglig på engelska, franska, spanska, italienska och tyska.


PS! Glöm inte tävlings-/utmanings-/giveawaypinboardet för fler tips på tävlingar och utmaningar, även sådana som inte involverar att designa och tillverka smycken eller andra pärlarbeten. Just nu kan du t ex hitta tips för dig som vill vinna ögoncabbar, ställning för fotografering med smartphone, trisslotter, handgjorda pärlor och smycken mm. Lovar bättring när det gäller att skriva ut deadlines...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails