måndag 22 april 2013

Tävling: Facetter -- ny tävling från Smyckestillbehör.se
Strass, fire-polished, kristall, facetterad metall, akrylstenar med mera ska få ditt smycke att briljera i Smyckestillbehörs nya stora tävling, som har temat facetter.

Ditt tävlingssmycke, som så klart ska vara i originaldesign, ska i enlighet med tävlingstemat till största delen bestå av facetterade komponenter (i en sådan grad att det är "väl synligt och iögonfallande". Teknik och material är i övrigt fritt. Notera att minst 50 % av materialet måste kommer från butiken och vara en "synlig, betydande del av designen".

För att delta måste du handla i butiken under tävlingstiden 16/4-31/7. Du får delta med lika många bidrag som lagda ordrar under denna period. Set bedöms som ett bidrag.

Vinnaren utses av en jury (som bl a inkluderar undertecknad som vanligt), som kommer att rösta fram en vinnare baserat på estetik, originalitet och temats tolkning. Vinnaren får pärlor och annat till ett värde av 1000 kr från Smyckestillbehör samt hemliga priser från Trinity Brass, Nicole Hanna och Beadsmith. Alla deltagare får 10 % rabatt på en order.

Fullständig information finner du på butikens tävlingssida. Sista tävlingsdag är 31 juli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails