torsdag 25 april 2013

Projekt: Skyes reglerbara kedjearmband


Du har tidigare kunnat läsa om olika lösningar för reglerbara armband här, men det finns förstås ännu fler kreativa idéer kring sådana armband. En smart idé för den som inte vill ha en dinglande förlängningskedja har Skye på bloggen Creative Chaos. Hon fäster ena halvan av ett togglelås på ett klolås, som kan fästas var det behövs på armbandskedjan och använder sedan ytterligare ett litet klolås i änden på kedjan för att fästa och dölja den i armbandet.

Ovan syns armbandet utan utsmyckning och nedan kan du se ett exempel på rasselarmband med samma låslösning. Änden på kedjan, det som motsvarar förlängningskedjan, är dold bland pärlorna istället för att hänga fritt (och vara i vägen) som den annars skulle kunna göra. Fiffigt, eller hur?
Foton: Skye, Creative Chaos

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails