måndag 22 april 2013

Månadens pärlmix: April

Även månadens pärlmix har blivit lite försenad, men nu är den äntligen här. Precis som nästa månad så står lila i fokus.


En fördel med pärlor när det kommer till just att skapa färgkombinationer är att många pärlor har en ytfinish eller är flerfärgade och man kan därför utgå från en enda pärla när man ska skapa en palett. Månadens mycket enkla palett är ett bra exempel på detta.

Grunden i pärlsoppan är de stora rocaillepärlora i magic violet, ett ytfinish på klara pärlor, som skiftar i olika lila färger samt en mörkare silveryta. För att behålla den starka lila färgen, kombinerades de först enbart med silverfärgade fire-polished. Vill man dock ha fler lila nyanser så går det bra att lägga till exempelvis crystal vitrail light, som på bilden, vilket är ännu en klar pärla med silvriga och lila nyanser -- dock med en mycket ljusare pastellton än i magic violet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails