tisdag 5 februari 2013

Projekt: Ankararmband


Det började, som så ofta, med ett designermärke som sålde en populär design till ett högt pris vilket generade knock-off tutorials och egna variationer. I detta fall handlar det om läderarmband med ankare, som fungerar som fokaler och eventuellt även lås, vilka började dyka upp i somras och under hösten. Armbanden har ofta en unisexkänsla, som gör att de passa lika bra till tjejer som killar.

Det finns flera variationer på denna modell. Ovan syns en video från TierraCast. En annan, enklare variant finner du hos Legendary Beads. Det finns även ankararmband, som inte använder sig av läder/mocka, t ex det flätade armbandet hos Swellmayde, kumihimovarianten hos How Did You Make This eller kedjearmbandet hos Dance to the Radio. Armbanden kan även kombineras med råbandsknop som här.Även för dig som inte är så intresserad av just ankare så kan kanske sättet att använda berlockerna som lås eller mellandelar i armbanden vara inspirerande. En berlock eller ett hänge kan användas på så många fler sätt än enbart som något som ska dinglas från en kedja eller ett snöre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails