tisdag 12 februari 2013

Noterat: Medaljonglås


Det finns flera olika typer av medaljonger. En av de mer ovanliga komponenterna finner du hos Claspgarten som har ett medaljonglås, det vill säga ett istickslås med medaljongfunktion på ovansidan. Låset finns tyvärr bara i en design med ett kors på, vilket gör den perfekt som t ex dop- eller konfirmationsgåva eller varför inte rent allmänt ett smycke till en kyrklig/kristen person, men mindre lämpad för icke-troende/ateister/agnostiker/humanister eller troende inom andra religioner.

Du finner låset, som säljs i äkta guld- eller rhodiumplätering, här.


Foto: Claspgarten


1 kommentar:

  1. Kanske kan det här låset fungera som en "prayer box" i ett elegant smycke till en person som tycker om tanken men inte uppskattar de vanliga modellerna? Skulle vara trevligt med fler modeller, det är en intressant idé. Och leder tanken till att skapa ett eget "medaljonglås", i stället för en medaljong. Milka

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails