tisdag 15 januari 2013

Lästips: Ny e-pärltidning från Australien
Digital Beading är en ny australisk e-tidskrift, som nyligen publicerat sitt första nummer. I den första tidningen finns bl a en intervju med Battle of the Beadsmith-vinnaren Alla Maslennikova, pärlbroderiprojekt från Heidi Kummli med mera. Bilder från numret visar en tidskrift som vill inkludera många olika typer av pärl- och smyckesprojekt från pärlsömnad, soutache och pärlbroderi till chain maille, silversmide, trådarbete, lampwork och polymerlera.

Digital Beading säljs både som lösnummer och prenumeration. Du kan läsa mer om den nya pärltidningen här.

1 kommentar:

  1. Alla heter Maslennikova i efternamn. Oberoende av vad hon får heta på Digital Beadings hemsida. Hoppas att resten av tidningen är pålitlig, tryckfel som smyger sig in i sådana här tidningar är trista, särskilt för nybörjare som pärlar på utan att inse att det blir fel. Trevligt med en digital tidskrift från Australien.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails