måndag 3 december 2012

Månadens pärlmix: Första advent

Denna månad blir månadens pärlmix lite speciell. Tanken är att det istället för en enkel pärlmix i början av månaden ska ska bli något av ett litet experiment, som utvecklas under adventsveckorna.

Första advent börjar med en enkel mix, som består av två delar. Mixen kommer sedan att byggas på de kommande veckorna. Liksom i sommar blir det alltså en palett per vecka, men till skillnad från då handlar det denna gången om en bas, som utvecklas mer och mer. Detta är en spontan idé och jag har ännu inte komponerat mixarna för vecka tre och fyra så vi får helt enkelt se om det är en idé som håller eller ej. Håll tummarna!

Basen för månadens långkok till pärlsoppa är två matta metallicfärger: flätat läder i brons och hex cuts i matte metallic patina, en färg från Miyuki. Föredrar du jordigare nyanser så kan metallicfärgerna bytas mot mörkbrunt matt läder och frosted teal.

2 kommentarer:

  1. Vackert, men väntar på ytterligare färger! Det ska bli spännande att se vad vi hittar på! Milka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Hoppas jag kan leverera nåt som motsvarar dina förväntningar för det var spännande för min del också eftersom jag publiserade det här innan jag hade någon plan för hur de kommande paletterna skulle se ut! Ett tag tänkte jag t o m ge upp idén och istället säga att detta är en bas och så kommer de följande tre veckorna att ge tre olika exempel på vad man kan lägga till för färger. Dvs tre separata paletter istället för tre stegvis utvecklade. Men nu tar jag och sparar den idén för en annan månad, tror jag.

      Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails