tisdag 9 oktober 2012

Träffar: Pärla! i GöteborgDet är inte bara i Stockholm och Skåne som stora pärlträffar nu planeras. 3-5 maj 2013 kommer Pärla! -- "Göteborgs stora pärlkonferens" -- av gå av stapeln för första gången. Anmälan öppnar först kl. 10 den 1:a december, men det kan vara värt att redan nu fundera på om du kan och vill vara med då erfarenheten från träffarna i Stockholm ät att platserna går åt fort när anmälningarna väl tas emot.

Pärla! beskrivs som en konferens för pärlkreatörer i hela Sverige, skapad av Linda från Smyckorama. Träffen hålls på hotell Scandic Backadal i Göteborg och har plats för ca 125 deltagare. Deltagarna kommer att kunna pärla från kl. 15 på fredagen till kl. 15 på söndagen och förhoppningsvis kommer det även att erbjudas workshops och tävlingar. Pärlbutiker kommer även att finnas på plats för att visa upp sitt sortiment och erbjuda möjligheter till shopping.

Mer information inklusive fullständiga priser finner du på hemsidan.


Sponsorer och butiksplatser
För dig som vill sponsra pärlträffen eller ha din pärlbutik på plats finns det mer information här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails