onsdag 5 september 2012

Utmaning: Vertical netting-utmaning

Bloggen Perles et Dent'Elles har en ny utmaning på gång, vilket går ut på att du ska skapa ett halsband i vertical netting (läs mer om tekniken här). Halsbandet bör vara i den egen design, skapad med seeds och andra pärlor, men får däremot inte innehålla cabochoner eller andra element. Fullständig information -- på engelska, franska och ryska -- hittar du på utmaningssidan här.

Deadline för utmaningen är fredagen den 26:e oktober. Det är ingen tävling utan en ren utmaning så ingen vinnare kommer att utses bland de som deltar. Inlämnade bidrag kommer att publiceras på bloggen samt i My Lovely Beads nyhetsbrev.

2 kommentarer:

 1. När jag läste om utmaningen på Perles et Dent'Elles, upptäckte jag att det finns välillustrerade instruktioner till vertikal netting i anslutning till utmaningen. Man får anvisningar till...ett halsband i vertikal netting! Det finns gott om tid att börja från scratch och skapa ett smycke till utmaningen. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips! Beskrivningen är dessutom på alla tre ovan nämnda språk. Utmaningen kan vara ett passande tillfälle att lära sig en ny teknik.

   Länken till inlägget här på bloggen om tekniken försvann, men är nu tillagd.

   Radera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails