Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 11 september 2012

Noterat: Nya rocaillepärlor med gammal patina





Om du gillar patina och antika trade beads så kanske dessa pärlor är något för dig. Pärlorna är helt nytillverkade i Tjeckien, men den speciella "dammiga" picassofinishen på ytan, får dem att verka uråldriga.

Amerikanska Beads & Babble har flera olika mixar i liknande stil (just denna heter Galaxy picasso, men se även Aged picasso, Matte opaque striped picasso, Navajo turquoise picasso med flera). Utbudet omfattar olika storlekar och former. Se även Earhtly Adornment, som har tre olika sorter, och kanadensiska BeadFX, som har pärlorna i 8 mm storlek i en färg, kallad Archeology samt två färger i 6/0, Archeology och Professor Jones.

Kika även in hos amerikanska grossisten York Beads, som varit med och tagit fram dessa pärlor (liksom spikes och gumdrop beads).


PS! Vill du inte handla via Etsy så tar Beads & Babble även emot beställningar direkt via e-post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails