Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 15 juni 2012

Utmaningar: Dags att anmäla sig till Bead Soup Blog Party


Bead Soup Blog Party



Från och med idag och över helgen kan du anmäla dig till den sjätte upplagan av Lori Andersons Bead Soup Blog Party (BSBP). Partyt och vad det går ut på har nämnts flera gånger förr här på bloggen så denna gång tänker jag enbart hänvisa till denna sida om du är intresserad av att veta mer om denna stora internationella kombinerade pärlswapp, blog hop och utmaning (som kräver att du har en blogg, missa inte det). Datumen för denna upplaga av BSBP ser du ovan. Nytt för denna gång är att partyt delas upp på tre grupper som visar upp sina resultat på olika datum.

För att anmäla dig, gå till Loris blogg. (Tänk på tidskillnaden: det är inte säkert blogginlägget med anmälningsformuläret är publicerat när denna text publiceras på morgonen, svensk tid.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails