Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 1 juni 2012

Tävling: FMG:s swarovskitävling



Idag, 1:a juni, så öppnar Fire Mountain Gems för bidrag till sin designtävling med tema Swarovski Elements. Bidrag kommer sedan att tas emot till och med 30 september.

Du kan delta i en eller flera av kategorierna Necklace, Bracelet, Home décor and doll, Wedding and holiday och Fashion accessories. Det finns inga begränsningar för antalet bidrag du kan delta med. Däremot måste minst 50 % av materialet finnas i FMG:s sortiment och det måste även till minst 50 % bestå av swarovskiprodukter. Självklart måste bidrag vara i din originaldesign och de får inte tidigare ha vunnit en tävling.

För mer information om och fullständinga regler för denna tävling, som förutom priser i form av betydande presentcheckar i butiken också handlar om möjligheten att få internationell uppmärksamhet i butikens annonser och pr-material, se tävlingshemsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails