Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 13 april 2012

Utmaning: SoftFlex Pantone Color Challenge



Jag har råkat missa en månadsutmaning i listan här. Även SoftFlex har börjat med utmaningar där inspirationen kommer från Pantones färgtrender. Temat för april månad är Cabaret, en stark rödrosa nyans, som du kan se i bilden ovan (andra färgen från höger i översta raden).

För att delta i utmaningen -- och få chansen att vinna ett presentkort på 50 USD i deras butik -- ska du skapa en accessoar med månadens nyans som dominerande färg. Ditt bidrag ska också inkluderar smyckesvajer från SoftFlex. Visa/dela sedan ditt bidrag på din blogg, Facebook, Pinterest och/eller Twitter (Obs! Se utmaningsreglerna för deltaljer). För att delta i utlottningen ska du visa upp ditt bidrag senast 30 april och lämna en kommentar med länk till bidraget på utmaningshemsidan på SoftFlex blogg.

Läs allt om månadsutmaningen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails