Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 7 mars 2012

Projekt: Shamballaarmband

FB_0382

Shamballa- eller shambhalaarmbanden är inte direkt en nyhet för nordbor, men i år har de börjat både brittiska och amerikanska pärlbutiker rapporterat om hur trendiga de är just nu.

Svenska instruktioner till dessa makraméarmband finner du hos bl a Nordic Beads och Creativ Company.  Creativ Company har även varianter som detta armband.

Instruktioner på danska har Jigsaw och engelska tutorials finner du hos bl a Beads Direct, Bead BarmyBeadaholique och Rings & Things. Beadaholique har även instruktionsvideor till de tekniker som används. Du finner länkar i instruktionerna eller klicka här för att komma direkt till del 1 av shamballateknikvideorna. (På YouTube finns även andra videotutorials om dessa armband.) Även BeadsDirect har en gratis instruktionsvideo, som du finner här.

Perles & Co har instruktioner på franska med tydliga bilder.


Tips: Fler makramésmyckesprojekt finner du i fredagens inlägg Färgglada makraméarmband. Se även Shamballa möter flat spiral (kommande 120528).



Foto: Steven Bosworth, använt i enlighet med CC BY-NC-SA 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails