Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 30 mars 2012

Noterat: Seed bead rings

Seed beads kan komma i många former. Ja, faktiskt även om man har en strikt definition på seed beads som rocaillepärlor. Nyligen har amerikanska Shipwreck Beads lagt upp en lite annorlunda typ av rocaillepärla i sin butik, vilken de kallar cut seed bead ring. Pärlan görs som vanliga rocaillepärlor -- läs mer om det här --men skärs extra tunn så den mer liknar en ring eller minidonut än en rund seed bead. Dessa ringar är mindre än många andra glasringar, som du kan hitta i pärlbutikerna (t ex de här): storleken är 32/0, vilket motsvarar ca 7,5 mm i diameter.

Pärlorna finns i flera färger, inklusive en silver-lined. Du hittar dem här.

2 kommentarer:

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails