Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 16 januari 2012

Tävling: Smyckestävling med budskapstema

Årets första tävling från Smyckestillbehör.se heter Låt smycket tala för sig själv. Temat för tävlingen är budskapssmycken i alla möjliga tekniker:
Smycket får skapas i valfri teknik, men det är viktigt att det ska finnas ett textbudskap i designen. Om det är namn, ord eller en hel fras, är upp till dig. Vi kommer att titta på samspel av teknik, design och budskap.

En vinnare, som vinner ett presentkort på 1 000 kr, kommer att utses av en jury som bedömer bidragen utifrån estetik, originalitet och temats tolkning. Det kommer också att finnas hemliga priser från Trinity Brass och TierraCast. Alla som deltar får en rabatt att utnyttja vid en beställning i butiken efter tävlingen.

För att delta i tävlingen måste du ha handlat från butiken minst en gång under perioden 10/1-25/3. Du kan delta med ett bidrag per ordernummer. Hälften av materialet du använder i bidraget måste komma från butiken och vara en synlig del av ditt smycke, som självklart ska vara i originaldesign.

Sista tävlingsdag är  25 mars. Läs mer om tävlingen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails