Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 9 december 2011

Projekt: Faux Glass bangle för barnen






På den här bloggen finns många tips på smyckes- och pärlprojekt. De flesta riktar sig till vuxna och ungdomar, men det finns även tekniker, idéer och modeller som är perfekta för barn (eller vuxna med barnasinnet kvar). Detta är ett exempel på ett kul smyckesprojekt, som riktar sig framför allt till barn. Notera dock att avslutet kräver arbete med öppen låga så den biten bör en vuxen ta hand om. Kanske är det mer ett projekt för familjepyssel än för något barnet gör helt på egen hand.

Till dessa armband används genomskinlig plastslang och (akryl)garn som "marineras" i olja för att få sitt speciella glansiga utseende. Fullständiga instruktioner hittar du på Cut Out + Keep.

Fler armband med plastslang som bas, vilka passar perfekt som projekt för barn, hittar du under Vira smycken med garn eller snöre. Ett kul barnarmbandsprojekt i samma anda som "oljearmbandet" ovan är Disneys vattenarmband, som du hittar instruktioner till hos The Beading Gem's Journal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails