torsdag 8 september 2011

Utmaning: LimaBeads kitutmaning

Tidigare i veckan nämnde jag att Lorelei Eurto och Shannon Chomanczuk aviserat en kommande kitumaning. Nu har den presterats och du kan läsa mer om den här. Utmaningen är skapad i samarbete med pärlbutiken LimaBeads. Som med många av de andra utmaningar, som figurerat här på bloggen, är detta en utmaning som är bloggbaserad, dvs du förväntas visa upp din kreation på bloggen vid en blog hop på ett bestämt datum.

Internationella deltagare är välkomna, men tänk på att "reveal date" är 8 oktober, vilket är ganska kort tid med tanke på hur varierande leveranstider från USA kan vara. Så vill du delta, beställ ditt kit fort för att hinna skapa något till blog hopen.

Vad innehåller då kitet, som du ska skapa med? En fullständig lista finns på bloggen, men kortfattat så hittar du här ett patinerat lås från Missficklemedia, ett hänge från Vintaj, sidenband, tjeckiska glaspärlor, sötvattenspärlor, halvädelstsen, abalone, Toho cubes och kopparpläterad kedja. Kitet säljs av LimaBeads och du hittar det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails