Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 26 september 2011

Tidsfördriv: Flyktig pärlkonst



Några av er kanske känner igen denna buddhabild, skapad av tusentals pärlor och smyckesdelar i balisilver (en del förgyllt), från annonserna av Nina Designs för några år sedan. De hade även en annons i liknande stil med en drake. Tyvärr är filmen ganska lågupplöst så det går inte att se det imponerande hantverket så bra. Har du några gamla amerikanska pärltidningar kan det vara värt att bläddra fram de fina helsidesannonserna från företaget där du kan se varenda pärla tydligt. Vilket jobb att skapa en sådan tavla! Som sedan raserades på detta vis, inspirerade av den flyktiga karaktären i tibetanska sandmålningar. Konst flyktig som livet självt.

Du kan även se videon på Nina Designs hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails