fredag 2 september 2011

Tävling: Hösttävling hos Inspira

Nätverket Inspira har presenterat en septembertävling för communitymedlemmarna med temat skogens guld:
Vad är skogens guld för dig? Är det kanske de läckra gula kantarellerna, känslan av att hugga din egen julgran, eller kanske ljudet av torra prasslande löv på marken, alla djuren du vet finns i skogen eller är det stubben som är så skön att sitta på och fika?

Plocka fram din känsla för ditt skogens guld och utifrån den ska du skapa ett smycke (set går bra bara allt är på samma bild). En beskrivning av ditt skogens guld vill vi också ha.


Ditt tävlingsbidrag måste vara gjort av dig för tävlingen och inte ha visats tidigare. Bidragen kommer att bedömas anonymt -- du får därför inte ha namn, logga eller liknande på fotot eller publicera den någon annanstans under röstningens gång -- och röstas fram av communitys medlemmar. Tre vinnare kommer att röstas fram, som vinner presentkort hos tävlingens sponsor, Fru Pärla.

Läs mer om tävlingen här. Sista tävlingsdag är 29 september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails