fredag 2 september 2011

Nyhet: Sari ribbon tema när B'Sue bjuder in till blog hop

No-Chill I - Sari Ribbon Yarn 2


B'Sue (från B'Sue Boutiques) bjuder på sin blogg in till Sari Ribbon Party Blog Hop, som är öppen för alla bloggare som vill vara med. För att delta i blog hoppen den 14:e oktober så ska du skapa ett smycke med sari ribbons, band/remsor av sarityg som görs från restmaterial i Indien. Sari silk ribbon har blivit populärt på sistone och säljs i vissa pärl- och pysselbutiker samt i en del välsorterade garnbutiker (dvs butiker som säljer garn av lite mer ovanliga fibrer). B'Sue säljer dem, men det går även att hitta i Sverige. I övrigt är materialvalet fritt, men det uppskattas förstås om du använder något material från värdinnans butik.

När hoppen är över kommer gåvocheckar i B'Sues butik att delas ut till ett par slumpmässigt utvalda deltagare.Du kan läsa mer om Sari Ribbon Party Blog Hop på B'Sues blogg.


Vad är en blog hop?
Kortfattat innebär blog hop att man helt enkelt hoppar mellan olika bloggar (och lämnar kommentarer). På varje blogg finns en lista över de deltagande bloggarna så att man enkelt kan klicka sig från den ena till den andra. Ett blog hop party är ett evenemang där alla deltagare gör något, som ska presenteras på den egna bloggen på ett visst datum. Tanken är att de som deltar, men även de vanliga läsarna av bloggarna, ska klicka sig runt bland deltagarna och kommentera på de olika blog hop-inläggen. Väljer man att delta i en blog hop kan man inte avstå från att besöka och kommentera på de andra bloggarna (det är ju viktig del av det hela). En typ av virtuellt minglande eller öppet hus, skulle man kanske kunna säga.

Genom en blog hop kan man hitta nya intressanta bloggar att följa, få inspiration från personer man inte tidigare kände till osv samtidigt som man marknadsför sin egen blogg. Genom en blog hop kan man få många nya bloggföljare likväl som glada och uppmuntrande kommentarer.


Foto: Miracle design, i enlighet med CC  BY-ND 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails