torsdag 4 augusti 2011

Projekt och mönster: En blombukett och en ändkon                                                                      Source: Modern Vintage Jewelry on PinterestÄndkoner används ofta till ändavslut på halsband och armband där de är ett diskret och undanskymd designelement. Men de kan också användas mer i blickfånget. Ibland kanske du ser dem som berlocker (trä en ändkon på hattpinne och gör en ögla; kan varieras genom att en pärla, bredare än konen träs på först) eller för att samla ihop kedjestumpar till en tofs. Det har jag tidigare nämnt i Ändkoner som hängen.

Ytterligare ett sätt att använda konerna finner du i projekten Blooming Bouquet Brooch, Summer Bouquet Necklace, Flaming Torch Bouquet och Calla Lily Cuties. Här används konerna "upp-och-ned"som en vas eller kanske snarare ett omslagspapper för en blombukett av pärlor och smyckesdelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails