torsdag 28 juli 2011

Tävlingar: Panduro och La Vidalerie

Ytterligare två tävlingtips idag. Först från en e-butik baserad i Frankrike -- en tävling med få dagar kvar när jag skriver detta -- samt en ny tävling från Panduro Hobby. Den senare är öppen för alla typer av hobby- och pysselprojekt som inkluderar deras produkter, bl a smycken och pärlarbeten.


La Vidalerie
Tävligen går ut på att visa ett alster du skapat med butikens handgjorda berlocker och/eller smyckesdelar. Du kan ladda upp bilden på deras facebooksida eller Flickrgrupp -- observera att du inte ska maila in bilden pga deras långsamma internetuppkoppling. Priset är 50 £ i presentkort hos butiken. (Priset anges i pund då butiken ägs av en brittiska.) Läs mer om tävlingen här. Sista tävlingsdag är 10 augusti.


Panduro Hobby
Panduro firar sin nya hemsida med en tävling för dig som har ett facebookkonto. Tävlingen har Nytt som tema och de vill följaktligen se nya idéer och nya sätt att använda deras produkter. Alla som är med och tävlar får en rabattkod på 20 % i deras butik. Vinner gör den som får flest röster/gilla. Första pris är ett presentkort på hela 5 000 kr och andra till tiondepris presentkort på 1 000 kr, vilka gäller i alla kedjans butiker. Sista tävlingsdag är 31 augusti. Läs mer på tävlingshemsidan skapanytt.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails