Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 6 juni 2011

Nyhet: Låsbara motringar


Det kan vara frustrerande med motringar, som inte håller helt tätt, inte minst om de används tillsammans med tunn tråd som lätt slinker igenom även den minsta springa. Det finns lösningar på problemet som inte kräver lödda ringar (fungerar inte alltid med en ring som är sluten från början och det fungerar inte alltid att löda efteråt) eller fula splitringar. Ett alternativ är extra säkra och tättslutande öppna motringar som Snapeez och Jumplocks.

Ett annat alternativ är öppna ringar med en låsmekanism. Det finns några olika varianter på marknaden så som Lokrings i sterling och 9 karat guld. Framför allt finns de i just äkta silver, men det finns nu även lättillgängligt alternativ i såväl ädel som oädel metall. BeadSmith lanserar Lock-In motringar i silverpläterat, antitarnishbehandlad mässing ("guldfärgat") och sterling silver. Ringarna hålls ihop av en tapp i ena änden som fästs i ett hål på den andra. När ringen sluts, kläms tappen samman för en stark, sluten länk. En demovideo som visar hur de används hittar du på BeadSmiths hemsida.

Silver- och mässingsringarna finns även i varianter med tvinnad tråd.


Foto © BeadSmith/Helby Import Co.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails