Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 2 mars 2011

Tävlingstips: Vårutmaningar



Det är mars , vårmånad, och vad passar bättre än att börja den försiktigt nalkande våren med några inspirerande pärl-/smyckesutmaningar? Tre av fem tips nedan är olika färgutmaningar. Några av dem har priser involverade, men denna gång tänkte jag även nämna några som är bara för ditt eget nöjes skull. Läs mer om vad utmaningar -- generellt -- innebär och kan vara av intresse för här.


Vintaj
På fredag (4 mars) är sista dagen att lämna in ditt bidrag till mars månads utmaning Emerald City. Vill du redan nu förbereda dig till aprilutmaningen, Woodland Blush, som har deadline 8 april. Läs mer om utmaningarna här.


Art Bead Scene Blog
ABS senaste månadsutmaning har Nave Nave Moe av Paul Gauguin (se bild ovan) som tema. En av de målningar har gjorde på Tahiti. För att delta ska du lämna in ditt bidrag senast 31 mars. Vill du delta i månadens blog tour är det 30 mars som är senaste datum att lämna en länk till blogginlägget med ditt bidrag. Läs mer här (priserna kommer att presenteras imorgon, torsdag).


Bead Mavens
Än finns där några veckor kvar att delta i Bead Mavens vårutmaning Vernal Visions, som nämnts även tidigare. 21 mars är senaste tävlingsdag. Läs mer här.


Operation Tackle That Bead Stash
OTTBS har presenterat sitt moodboard för mars med fokus på vårfärgerna rosa, grönt och creme. Skapa ett pärlarbete med färgkombinationen och du har chans att vinna ett smyckeskit. Deadline är 31 mars och som vanligt lottas priset ut. Läs mer här.


Margie and Me
La Bella Joya har valt ut ännu ett par nya färgpaletter för senaste upplagan av sin utmaning Margie and Me, som utgår från pärlarnas färgexpert Margie Deeb. Denna gång ligger fokus på gult. Detta är inte en tävling med priser utan en ren utmaning för dess egen skull. Läs mer om utmaningen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails