Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 1 december 2010

Tävlingstips: Alkemi -- Smyckestillbehörs vintertävling


Smyckestillbehör.se har presenterat sin vintertävling, som går under namnet Alkemi. Nyckelordet för tävlingen är kontraster, att "kombinera motsatser, strida mot det uppenbara, skapa skönhet av kaos och trolla fram det vackraste smycket ut av de mest oväntade elementen".

Denna gång består tävlingen av två olika kategorier: Allmän alkemi och Seed beads-alkemi. I den förra är alla material och tekniker tillåtna medan den senare kategorin enbart är för verk gjorda med seed beads/rocaillepärlor. I båda kategorierna kommer en vinnare att koras, som får en presentcheck på 1 000 kr att handla i butiken för. Vill du delta i tävlingen så måste du handla i butiken minst en gång under perioden 1/12-22/2: du får delta med lika många bidrag som du gjort beställningar. Minst hälften av ditt material ska komma från butiken och vara en synlig del av alstret.

Tävlingen stängs 28 februari och därefter kommer vinnarna att utses av juryn. För med information, se Smyckestillbehör.se:s tävlingssida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails