Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 26 oktober 2010

Tävlingstips: Vintaj presenterar novemberutmaningen

Idag har Vintaj presenterat temat för november månads designutmaning. Till middagstid (lokal tid) fredagen 12 november har du på dig att skapa ett alster -- inte bara smycken tas emot -- med Vintajs Natural Brass eller Arte Metal på temat Wandering Journey.

Mer information om utmaningen finner du här. Glöm inte att inspirationsalster på utmaningstemat kommer att publiceras på bloggen, om du vill vill få lite idéer.


PS! Vill du redan förbereda ditt bidrag för december kommer den månadens utmaning att ha temat Traditional Christmas. Det är sista chansen att vinna i år och därmed den sista platsen till omröstningen End of Year Challenge där en mästare ska röstas fram bland alla vinnare från årets utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails