Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 14 oktober 2010

Tävlingstips: Caraga förannonserar kittävling

Pärlbutiken Caraga ska hålla en kittävlingen, dvs en pärltävling där deltagarna skapar utifrån identiska pärlkit. Dessa kit kommer att presenteras och börja säljas 20 oktober, vilket därmed blir första tävlingsdagen. Antalet kit till salu är begränsat till 30 st och det är först till kvarn som gäller. Fram till 10 januari har deltagarna på sig att skapa ett tävlingsbidrag.

Pärlkitet kommer att kosta 269 kr plus frakt och innehålla pärlor till ett värde av 350 kr. Alla deltagare som lämnar in ett bidrag kommer också att bjudas på 100 kr i presentkort i butiken. Tre vinster kommer att delas ut i form av presenkort.

Mer om tävlingen kan du läsa på Caragas hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails