Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 9 juni 2010

Noterat: Somriga randiga stenpärlor

Söker du efter några kul pärlor i somriga färger, men tycker de där randiga plastpärlorna känns för barnsliga så kanske Suzahlsa designs randiga magnesitpärlor är något för dig. Precis som howlit (främst känd som turkosimitation), kvarts och serpentin ("new jade") kan magnesit färgas i starka färger. Det som gör just dessa runda 10 mm pärlor speciella är att de inte är jämnt infärgade eller mjukt fläckade som candy jade -- de är randiga. Denna effekt har skapats genom att stenen först pulveriserats och färgats för att sedan pressas samman igen, en inte ovanlig teknik som här tagit en annorlunda vändning genom mixen av olika färger.

Suzahlsa säljer pärlorna i tre varianter: turkos/rost/svart, lila/rosa/röd/turkos samt röd/gul/blå. Inte minst den sistnämnda är en riktigt somrigt färgstark pärla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails