Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 11 februari 2010

Nyhet: Nya produkter från Vintaj

Vintaj, som säljer antikbehandlade mässingsprodukter till smyckestillverkning och scrapbooking, har flera nyheter på gång för såväl pärlare som andra pysslare.

Senaste inslaget är s k decorivets, som finns i flera motiv (t ex fjärilar) och kan användas till smycken likväl som andra hantverk. Nitarna görs inte i deras vanliga mässing utan i vad de kallar Arte Metal. Även denna metallkollektion är nickel- och blyfri.

Andra, lite äldre nyheter av intresse för smyckesmakare, är deras "fastenables". Metalldelar med hål, som gör att du kan pärla, sy, nita eller på annat sätt fästa samman dem. Naturromantikern kommer att upskatta mixar som Wild Flowers, Leafage och Fern Valley. Till det utökar de sina blanks, dvs släta odekorerade utstansade metallhängen, med figurmotiv som bl a Decorative Drop, Butterflies, Leaves, Tags och Fun in the Sun (t-shirt, sol, hjärta, blommor).

Tidigare har de även lagt till färdiga nitar i två storlekar: 1/4" och ½" nail head rivets. Nitarna är anpassade för 1,6 mm hål.


Bilder och beskrivning av dessa och ännu fler nya produkter finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails