tisdag 2 februari 2010

Mönstertips: Igelkottar


Finns det något sötare än igelkottar -- katter, fladdermöss och drakar undantaget? På Artbeads.cokr hittar du instruktioner till två söta igelkottar (med reservation för att nummer två kan vara ett piggsvin: lilla swarovskikotten och igelkott med stavpärlspiggar. Ett platt pärldjur hittar du hos Margo's Beadie Critter Collection. En tredimensionell finner du mönster på här.

Söta armbandsmönster fann jag även i Hedgehog Bracelet och Hedgehog and Flowers Bracelet. Och ett halsbandsprojekt med en söt igelkottspärla -- ja, sådana finns -- hittar du på Beading Daily. Vill du ha en mer abstrakt igelkott så har Trésor d'ildès en taggig pärlad pärla vid namn Perle Hérisson (igelkottspärla). Som en hoprullad igelkott.

Det finns också många pysselprojekt med igelkottar, som inte är pärl-/smyckesrelaterade. Sök gärna efter dem. Ett tips tänker jag dock ge, som kan vara av intresse för dig som gör pärlor i polymerlera: Sarah-Janes små igelkottar.

PS! För fler pärlade djurmönster, se Pärldjur.

*

Foto av Alma, här använt i enlighet med Creative Commons ShareAlike 3.0. Källa: Wikimedia Commons.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails