fredag 4 december 2009

Tävlingstips: Vintersaga -- ny tävling från Smyckestillbehör.se

Efter sommarens stora tävling kommer du en vintertävling från Smyckestillbehör.se som presenteras i samarbete med Signerat.se. Tävlingens tema är det romantiskt klingande Vintersaga, ett ämne som beskrivs så här:
Vinter är en magisk årstid full av mysterium och präglad av skönhet som är lika storslagen som den är återhållsam. Visst är ingen annan årstid vitare och kallare än vintern, men aldrig annars är frostbitna rönnbär så röda, brasan - så varm, kinderna - så blossande och norrskenshimmel - så levande. Låt dig inspireras av vintern när du skapar ett smycke som återspeglar denna årstids magi.
För att få delta i tävlingen måste du under dess gång har handlat i butiken vid minst ett tillfälle. Ditt bidrag ska också till minst 50 % bestå av butikens material, men i övrigt kan du välja pärlor och smyckesdelar fritt. Alla bidrag läggs som tidigare ut på butikens blogg och vinnaren utses sedan av en jury -- och i just denna tävling har jag fått äran att vara en av jurymedlemmarna.

Förutom vinnaren, som får det stora priset, så får alla tävlingsdeltagare en rabatt på 10 % att utnyttja vid ett köptillfälle månaden efter tävlingen.

Sista tävlingsdag är 28 februari. Mer information om tävlingen, regler med mera finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails