tisdag 1 december 2009

Nyhet: Dags att anmäla sig till vårens pärlträff


Missade du höstens PUSS eller är abstinensen för svårt så finns möjligheten att redan nu anmäla sig till Facett.Sthlms pärlträff, som hålls den 23:e till 25:e april 2010 på Lidingö Hotell- och Utbildningscenter i Stockholm.

Precis som PUSS pärlträffar är detta en långhelg där du kan ägna dig åt att lära nya tekniker och mönster på workshops, delta i tävlingar, pärla tillsammans med andra eller bara umgås. För årets träff utlovas fler platser för deltagare och fler pärlbutiker på plats.

Mer information finner du på Facett.Sthlms hemsida -- glöm inte att anmäla dig i tid eftersom det finns ett begränsat antal platser som snabbt brukar bokas upp. Enkelrummen är redan nu fyllda och ungefär hälften av de 120 platserna tagna. Sista anmälningsdag för dig som vill övernatta och äta på hotellet är 15:e mars (betalning ska vara inne 26/3) och för dig som endast tillbringar dagen på plats den 20/3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails